Parmesan Spinach Cakes

Parmesan Spinach Cakes Rezept

Zutaten

Für cup mixed chopped vegetables like red and yellow pepper, scallion and sliced mushrooms
  • 1   cup mixed chopped vegetables like red and yellow pepper, scallion and sliced mushrooms  
  • 8   cups fresh baby spinach leaves (12 oz.) 
  •     ½ cup ricotta cheese 
  •     ½ cup grated Parmesan cheese 
  • 2   eggs  

Zubereitung

0 Minuten
1.
Saute vegetables in non stick pan sprayed with olive oil 2 min., or until tender. Puree spinach in food processor; transfer to bowl. Stir in ricotta, Parmesan cheese, eggs and vegetables. Divide evenly among 8 greased muffin wells. Bake 20 min
2.
Sides: Tomato, cucumber, red onion salad with oil and vinegar and apple slices

Kategorien & Tags

Foto: Pankrath, Tobias

Spiralschneider
UVP: EUR 8,99
Preis: EUR 5,99 Prime-Versand
Sie sparen: 3,00 EUR (33%)
Grillschürze
UVP: EUR 13,90
Preis: EUR 9,91 Prime-Versand
Sie sparen: 3,99 EUR (29%)
Avocadoschneider
UVP: EUR 10,99
Preis: EUR 6,84 Prime-Versand
Sie sparen: 4,15 EUR (38%)
Vielen Dank, dass dir unsere Rezepte und Artikel auf
www.LECKER.de gefallen.
Wir freuen uns auf deinen nächsten Besuch!
Copyright 2015 LECKER.de. All rights reserved