celtik kebabi

celtik kebabi Rezept

Zutaten

Für Person
  • 200 Bonfile 
  •     1 Çorba Ka???? Margarin 
  • 1   Adet Patates 
  •     2 Çorba Ka???? Yo?urt 
  • 1/2   Domates 
  •     S?v? Ya? (K?zartmak ?çin) 
  • 1   Adet Sivribiber 
  • 1   Tutam kekik 
  •     Tuz , Karabiber 

Zubereitung

30 Minuten
ganz einfach
1.
Bonfileyi keskin bir b?çakla ince ince dilimleyin. F?r?n ?zgaras?nda çevirerek alt?n? ve üstünü 1-2 dakika pi?irin.
2.
Tavada margarini eritin. Izgarada pi?mi? bonfileleri sote edin. Tuz, karabiber ve keki?i ekleyin.
3.
Patatesi kibrit çöpü biçiminde do?ray?n. S?v? ya?da k?zart?n. Servis taba??na al?n. Üzerine yo?urdu ilave edin. Izgarada k?zartt???n?z etleri de ekleyin.
4.
Domates ve biberi ?zgarada k?zart?p, garnitür olarak yeme?in yan?nda servis yap?n.

Kategorien & Tags

Anzeige

LECKER empfiehlt

Beliebte Rezeptgalerien
Rund ums Rezept
Vielen Dank, dass dir unsere Rezepte und Artikel auf
www.LECKER.de gefallen.
Wir freuen uns auf deinen nächsten Besuch!
Copyright 2015 LECKER.de. All rights reserved