Tofu Breakfast Scramble

0
(0) 0 Sterne von 5
Tofu Breakfast Scramble Rezept

Zutaten

Für oz. cubed firm tofu
  • 3   oz. cubed firm tofu 
  • 1   tsp. tomato paste 
  •     ¼ tsp. turmeric 
  •     ½ cup each sliced mushrooms and diced red peppers 
  •     ¼ cup chopped scallion 
  • 1   cup baby spinach leaves 
  •     ½ cup diced tomato 
  • 1   Tbs. each chopped red onion and parsley leaves 
  • 1   clove garlic, chopped 
  • 2   tsp. lime juice 
  • 1   slice whole wheat bread, toasted 
  •     Fresh fruit for plate 

Zubereitung

0 Minuten
leicht
1.
In bowl, toss tofu, tomato paste and turmeric together to coat. Let stand 5 min. Mash half the tofu. In non-stick skillet over medium high heat, cook mushrooms, peppers and scallions 2 min. Add tofu, cook 30 sec.; toss in spinach and cook 30 sec.
2.
Transfer to serving plate. In bowl, combine tomato, red onion, parsley, garlic and lime juice. Garnish plate with salsa and toast.
Rezept bewerten:

Kategorien & Tags

Foto: Pankrath, Tobias

Vielen Dank, dass dir unsere Rezepte und Artikel auf
www.LECKER.de gefallen.
Wir freuen uns auf deinen nächsten Besuch!
Copyright 2015 LECKER.de. All rights reserved